Advisor image OVB

István Ülkei — Târgu Mureș

BD pentru S.C. OVB Allfinanz România Broker de Asigurare S.R.L.

Nu mă veți auzi folosind jargon tehnic.

Cel mai important lucru când vine vorba de consultanța financiară de calitate este să înțelegeți fiecare etapă. De aceea, vă voi explica în detaliu motivele pentru care vă recomand o anumită soluție financiară și modul în care se potrivește cu dumneavoastră și nevoile dumneavoastră individuale.

Contact

Vă ofer consultanță sistematică

Analiză, consultanță și actualizare – acestea sunt elementele fundamentale care stau la baza serviciilor noastre. Începem cu discuția de analiză, în care îmi rezerv suficient timp să vă cunosc: Cum arată situația dumneavoastră financiară? Aveți deja planuri pentru viitor? Care sunt dorințele și obiectivele dumneavoastră? Apoi, urmează discuția de consultanță, unde vă prezint o soluție financiară adaptată necesităților dumneavoastră individuale. Pentru a adapta în mod permanent planificarea financiară la circumstanțele dumneavoastră curente, vă stăm la dispoziție și cu discuții periodice de actualizare.

Doriți să explorați noi oportunități profesionale? Vă invităm să vă începeți cariera la noi!

Flexibilitate, autodeterminare și atribuții îndeplinite cu satisfacție – aceste calități fac activitatea de consultant financiar la OVB atât de specială.
Doar dedicarea dumneavoastră determină cât de departe puteți ajunge la noi. Dacă nu mai doriți zile de lucru monotone, și vă doriți în schimb independență și, în același timp, să lucrați într-o echipă de colegi pregătiți și prietenoși, ați ajuns la locul potrivit.

Advisor image OVB

István Ülkei

BD pentru S.C. OVB Allfinanz România Broker de Asigurare S.R.L.

Str. Bolyai, nr. 16
540064 Târgu Mureș

István Ülkei

BD pentru S.C. OVB Allfinanz România Broker de Asigurare S.R.L.

Str. Bolyai, nr. 16
540064 Târgu Mureș

Contactați OVB în Târgu Mureș


Vă rugăm să propuneți o programare pentru un interviu personal.
 :