Mergem pe căi noi.

Căutăm oameni noi pentru echipa noastră, care se dedică cu implicare și pasiune acestei activități.

Aplică acum

Ai personalitate de consultant? Începe-ți viitorul ca și consultant financiar la OVB.

Suntem una dintre cele mai importante companii de consultanță financiară din Europa, obiectivul nostru este să oferim clienților noștri asistență personală, pe termen lung, în chestiuni ce privesc domeniul financiar, pensiile și asigurările. De la om la om. Nu suntem numai furnizor de servicii, ci un interlocutor de încredere, întotdeauna disponibil.  Prin empatie, experiență și expertiză, oferim sprijin clienților să își atingă mult mai ușor propriile obiective și dorințe.

Întotdeauna lucrăm împreună ca o echipă.

Consultanța se desfășoară în mod individual, orientat spre soluții, împreună cu clientul și în echipă. Calitatea serviciilor noastre este asigurată de schimbul de informații între colegii, de sprijinul reciproc și de implicarea reciprocă. Birourile comune ale echipelor permit distanțe scurte și o cooperare flexibilă pe teren. Echipele locale de consultanți financiari se pregătesc reciproc pentru a oferi cele mai bune performanțe. Acest lucru constituie un avantaj atât pentru consultanții noștri, cât și pentru clienți.

Vă consiliem cu profesionalism și empatie

Consultanții noștri sunt flexibili și alături de client pe termen lung. Înțeleg cerințele, au răspunsuri la întrebări și fac recomandări potrivite. De aceea suntem profesioniști pentru că empatizăm cu clienții și lucrăm cu pasiune. La noi lucrează exlusiv persoane care sunt experți în domeniul financiar și care înțeleg în același timp necesitățile și dorințele clienților. Rezultatul este un parteneriat de încredere și de lungă durată, profitabil pentru ambele părți.

Ce îți oferă job-ul de consultant financiar la OVB?

Doar implicarea ta poate determina cât de mult poți crește și evolua alături de noi. Dacă nu îți mai place ziua de lucru monotonă și îți place să lucrezi cu colegi competenți și prietenoși, atunci ai ajuns în locul potrivit.

Avantajele profesiei

 

Poți chiar și tu să începi la OVB?

Oare eu, cu școala pe care am urmat-o, cu facultatea absolvită sau cu cariera mea profesională, am vreo șansă să încep ca și consultant financiar OVB? Aici afli mai multe despre oportunitățile noastre de debut

Aplicați acum

Câmpurile marcate cu * trebuie să fie completate pentru a vă putea procesa cererea.


Formate permise: PDF, Word, ZIP, OpenOffice, OpenDocument, JPG, PNG, BMP | Maximum 20 MB