Mergem pe căi noi.

Căutăm oameni noi pentru echipa noastră, care se dedică cu implicare și pasiune acestei activități.

Aplică acum

Ai personalitate de consultant? Începe-ți viitorul ca și consultant financiar la OVB.

Fiind una dintre cele mai importante firme de consultanță pentru servicii financiare din Europa, obiectivul nostru este să oferim clienților noștri asistență personală, pe termen lung, în chestiuni ce privesc domeniul financiar, pensiile și asigurările. De la om la om. Nu suntem numai furnizor de servicii, ci un interlocutor de încredere, întotdeauna disponibil.  Prin empatie, experiență și expertiză, oferim sprijin clienților să își atingă mult mai ușor propriile obiective și dorințe.

120.000

de clienți

1.000

de consultanți financiari

15

activi în 15 țări din Europa

100

peste 100 de parteneri de producție puternici în Europa

Lucrăm întotdeauna împreună, în echipă.

Consultanța are loc de la egal la egal și este orientată spre soluții în favoarea clientului și în echipă. Calitatea consultanței noastre provine din interacțiunea cu colegii, sprijinul reciproc și evoluția împreună. Birourile comune ale echipelor permit scurtarea distanțelor și colaborarea flexibilă la fața locului. Echipele locale de consultanți financiari își facilitează reciproc performanțele. Aceasta reprezintă un avantaj atât pentru consultanții cât și pentru clienții noștri.

Vă consiliem cu profesionalism și empatie

Consultanții noștri sunt flexibili și alături de client pe termen lung. Înțeleg cerințele, au răspunsuri la întrebări și fac recomandări potrivite. De aceea suntem profesioniști pentru că empatizăm cu clienții și lucrăm cu pasiune. La noi lucrează exlusiv persoane care sunt experți în domeniul financiar și care înțeleg în același timp necesitățile și dorințele clienților. Rezultatul este un parteneriat de încredere și de lungă durată, profitabil pentru ambele părți.

Ce îți oferă job-ul de consultant financiar la OVB?

Flexibilitate, autodeterminare și șansă- acestea sunt caracteristicile principale care fac activitatea la OVB atât de specială. Numai implicarea ta este ceea ce decide cât de departe poți ajunge la noi. Dacă nu mai ai chef de zile de lucru monotone și îți place să colaborezi cu colegi competenți și amabili, la noi ești exact la locul potrivit.

Avantajele profesiei

Poți chiar și tu să începi la OVB?

Oare eu, cu școala pe care am urmat-o, cu facultatea absolvită sau cu cariera mea profesională, am vreo șansă să încep ca și consultant financiar OVB? Aici afli mai multe despre oportunitățile noastre de debut

Posibilitățile tale de intrare în OVB

Informații personale
Profilul tău
Formare și dezvoltare profesională

Puteți să revocați acest consimțământ în orice moment cu efect pentru viitor prin trimiterea unui e-mail la gdpr@ovb.ro.