Optimizarea bugetului - un lucru inteligent.

»Prin potențiale de economisire zilnică sunt în sfârșit mai flexibili financiar«

Administrarea perfectă a bugetului: Cum folosiți optim bugetul lunar.

Fiecare dintre noi are venituri și cheltuieli lunare fixe. Doar puțini depun efortul de a cerceta sumele. Efortul merită însă. Potențiale de economisire există multe, trebuie doar să le găsiți. Poate plătiți prea mult pentru polițele de asigurare? Există o alternativă mai avantajoasă pentru furnizorul dumneavoastră de curent? Plățile lunare de la o altă casă de sănătate nu sunt totuși mai ieftine? Vă ajutăm cu plăcere să economisiți bani lichizi, pe care îi puteți reinvesti după cum doriți.

»Visul nostru este să trăim momentul și să zburăm împreună în concediu. Fără să trebuiască să ne uităm la bani.«

La 32 de ani am o slujbă bună la un birou de arhitectură. Acolo mi-am găsit locul și sunt foarte bine integrat. După ce trag linie însă rezultatul nu este însă nici financiar și ca și timp ideal pentru mine și prietena mea Katja. Ea are 28 de ani și lucrează ca educatoare. Suntem un cuplu de patru ani. Plănuim un viitor împreună și am dori să punem bani deoparte pentru el. O nuntă de neuitat ar fi frumoasă, de asemenea ne dorim copii. O casă a noastră cu destul spațiu este de asemenea o mare dorință. Până în prezent nu ne ajung însă posibilitățile financiare. De fiecare date distracția și odihna sunt scurte. Visul nostru este să trăim momentul și să zburăm împreună în concediu, fără să ne uităm la bani. În acest concediu aș dori să o cer în căsătorie. Totul trebuie să fie perfect. Din păcate momentan nu putem realiza toate acestea. Măcar mergem împreună la un curs de gătit o dată pe săptămână, este o mică consolare.

Filip C., Arad

 

»Prin optimizarea bugetului putem investi eficient mai mulți bani«

»Am 36 de ani și datorită activității mele la OVB am multă experiență în domeniul finanțelor. Dar nu este singurul lucru care mă interesează. În timpul meu liber îmi place să mănânc lucruri neobișnuite și prin urmare să și gătesc. La cursul meu săptămânal de gătit am stat de vorbă cu un cuplu tânăr, care păreau fericiți împreună, dar și încordați. Mi-au povestit despre planurile lor și despre dorința de a merge în concediu, dar că nu și-l pot permite momentan, deși au nevoie de el. Am vrut să îi ajut pe amândoi să se apropie de fericire și să economisească mai eficient pe o cale simplă: Am stabilit o întâlnire și am realizat împreună un plan de optimizare a bugetului.«

Tudor V., Consultant financiar

 

Discuția de analiză

Discuția de analiză vă permite să vă cunoașteți intermediarul financiar și să vă exprimați dorințele. Puteți verifica personal dacă vă puteți imagina o colaborare. Acesta este primul pas pentru o siguranță financiară cu o bază concretă. Întrebați intermediarul financiar ce doriți să știți.

»Datorită consilierii individuale planul de optimizare a bugetului este perfect adaptat dorințelor și posibilităților dumneavoastră«

»În multe locuri pot fi economisiți zilnic bani și în altele pot fi investiți eficient. Tema optimizării bugetului pare încâlcită, poate fi însă aplicată mai simplu decât credeți. Măsuri mici aduc avantaje pe termen lung și cresc satisfacția. Consilierul dumneavoastră financiar de la OVB vă poate ajuta să recunoașteți propriile potențiale și priorități. Cu ajutorul unei bune structuri evitați cheltuieli inutile și vă puteți orienta spre lucruri care vă îmbogățesc viața zilnică.«

Tudor V., Consultant financiar

 

Fără compromisuri realizați ce este mai bun - perspectivă în optimizarea bugetului

De ce să închideți ochii din cauza lipsei perspectivei și să plătiți mai mult când puteți economisi corect cu optimizarea bugetului? Cele mai mici modificări vă pot ajuta să nu risipiți banii, ci să îi investiți cât mai bine posibil - în dumneavoastră și în propriile dorințe.

Nu trebuie să vă zbateți singuri prin jungla de posibilități, ci vă puteți baza pe susținere intermediarului dumneavoastră financiar.

Individual se pot găsi multe domenii în care se poate economisi din banii cheltuiți zilnici fără pierderi deosebite.  Prin structurare acestea se stabilesc mai bine și se identifică mai ușor potențialele de economisire. Este mai simplu decât pare.

Intermediarul dumneavoastră financiar este specializat în recunoașterea avantajelor și a capcanelor și le poate echilibra cu nevoile dumneavoastră individuale. Pentru o viață cotidiană fără compromisuri.

Locuință

  • Curent
  • Gaz

Stil de viață

  • Mașină
  • Consum

Sănătate

Asigurare legală de sănătate

Suma economisită permite spațiu pentru distracție: sport, concediu, netflix și mai mult viitor: pensie, asigurare suplimentară de sănătate, planuri de economisire prin investiții.

Ce se îmbunătățește prin optimizarea bugetului?

  • O vedere de ansamblu asupra propriilor cheltuieli și asupra posibilităților de economisire vă salvează pe termen lung de cheltuieli inutile.
  • Diferența de bani investiți în necesități nedorite, pot fi investiți în dumneavoastră.
  • Intermediarul dumneavoastră financiar vă poate susține pe această temă și vă poate ușura, vă puteți relaxa.

Posibilitățile de economisire variază individual și depinde de nevoile dumneavoastră personale și de cerințele de viață. Ca să nu faceți compromisuri și să fiți nevoiți să renunțați la ceva ce este important pentru dumneavoastră, vă stă la dispoziție intermediarul financiar. În loc să vedeți cum dispar banii, îi puteți investi cu ajutorul planului corect în lucruri care vă fac fericiți - în fiecare zi.

Soluții individuale

În cadrul convorbirii de consultanță exemplificăm soluția financiară adecvată, adaptată nevoilor individuale ale fiecărui client. În acest sens sunt selectate numai produse ale partenerilor de primă clasă.

»Prin optimizarea bugetului le putem face pe amândouă: Să economisim și să trăim bine.«

»Ne-a ajutat să îl cunoaștem pe Tudor. Până acum nu a fost posibil să economisim în fiecare zi. Cu ajutorul unui expert cum este el, care combină dorințele li posibilitățile noastre individuale, vom putea în curând să ne planificăm concret excursia. Am fost impresionați să aflăm câte posibilități financiare avem cu un plan bun, astfel încât vom apela periodic la consultanța sa. Sunt foarte fericit și la fel și Katja. Ea va afla în călătoria pe care o vom face împreună că banii au ajuns și pentru un inel frumos de logodnă...«

Filip C., Arad

 

Discuția service

În cadrul discuției service verificați alături de intermediarul dumneavoastră financiar care este situația dumneavoastră. La fiecare modificare majoră este bine să faceți schimb de informații cu intermediarul dumneavoastră, astfel încât pensia dumneavoastră să poată fi optimizată.