Noi în Europa

Experiența noastră vastă în Europa ne recomandă ca fiind un punct de referință în materie de consultanță financiară personalizată.

OVB România

OVB este prezent în 16 țări europene, fiind astfel singurul furnizor de servicii financiare activ la nivel european: rețeaua europeană extinsă stabilizează performanțele comerciale ale OVB și deschide noi căi cu un mare potențial de creștere.

Modelul nostru de afacere.

Dezvoltarea de succes a societății OVB se bazează de peste 50 de ani, pe un model de afacere care, se concentrează pe dorințele și obiectivele clienților săi oferind în același timp consultanților săi un cadru de încredere pentru o activitate antreprenorială independentă în conformitate cu planul de comisionare OVB. Datorită abordării noastre consecvente orientate spre client, cei care apelează la noi sunt mulțumiți, ne răsplătesc cu loialitatea lor și sunt dispuși să ne recomande și altora.

Date despre conducerea societății

Portrait of Wanda Nahlik

Wanda Nahlik

Administrator OVB Allfinanz România Broker de Asigurare S.R.L.

Wanda Nahlik este din noiembrie 2002 conducător executiv și administrator OVB Allfinanz România Broker de Asigurare S.R.L.. Este responsabilă pentru următoarele departamente: Legislație și compliance, finanțe și administrație, resurse umane și relații cu publicul