Serviciile noastre

Noi vă oferim soluții de la om la om. »Service înseamnă pentru noi să fim în apropiere, atunci când aveți nevoie de noi«

»Viața nu poate fi plănuită - soluțiile flexibile da«

În calitate de partener personal pentru finanțe dorim să vă însoțim individual pe calea spre obiectivele mari și mici. Noi vă oferim soluții de la om la om. Indiferent dacă aveți întrebări, probleme sau critici: Noi suntem aici pentru dumneavoastră.

Cel mai bine ne dedicăm nevoilor dumneavoastră într-o convorbire personală. Astfel putem înțelege cel mai bine situația dumneavoastră personală și vă putem oferi cele mai bune opțiuni pentru o soluție individuală. Vă stăm alături cu experiență pe calea spre obiectivele și dorințele dumneavoastră financiare - echipa dumneavoastră OVB. Intermediarul financiar se folosește de echipa sa locală, de echipa din centrala națională și de partenerii noștri de top, pentru a vă putea oferi cele mai bune soluții.

Intermediar financiar

În apropierea dumneavoastră

  • Consultanță personală
  • Structură
  • Obiectivele dumneavoastră
  • Strategii adaptate
  • Soluții

Sediul central național

Cluj-Napoca

  • Control
  • Administrare
  • Informații generale
  • Logistică
  • Soluții tehnice

Găsiți-vă intermediarul financiar în apropiere

Consultantul dumneavoastră personal este rapid și flexibil pentru dumneavoastră - asta poate cel mai bine, atunci când se află lângă dumneavoastră. Unul dintre consultanții noștri financiari este aproape de dumneavoastră, iar în acest sens puteți consulta pagina noastră în secțiunea Consultanții nostri. Cu ajutorul codului poștal găsiți cel mai apropiat consultant de adresa dumneavoastră și puteți stabili o întâlnire cu acesta.

Pentru a vă consilia cel mai bine, vă punem la dispoziție atât consultantul financiar personal cât și întreaga sa echipă pentru a vă oferi cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră.

Pentru a fi cât mai aproape de dumneavoastră în orice moment, consultanții noștri financiar sunt disponibili pentru dumneavoastră și prin intermediul canalelor de social media.

Cel mai simplu este să îl întâlniți la biroul său.

Dacă doriți îl puteți invita pentru o convorbire la dumneavoastră acasă.

Stabiliți o întâlnire într-un loc neutru, în care să vă simțiți confortabil, de exemplu la o cafenea.

Găsiți un consultant personal!

Vă sprijinim cu pasiune și empatie pentru a vă ajuta să vă transformați visurile în realitate. Consultanții noștri vă sunt alături oricând și oriunde: fie într-unul dintre numeroasele birouri OVB, la dumneavoastră acasă sau la cafeneaua preferată. Nevoile dumneavoastră în materie de finanțe, asigurări și pensii reprezintă mereu prioritatea noastră numărul unu.

Sediul central național din Cluj-Napoca

În spatele intermediarului financiar și al echipei sale locale se află sediul central. În plus fată de activitățile de administrare, aceasta se ocupă în special de selectarea partenerilor de top. Pe baza selecției scrupuloase de produse și parteneri vă garantăm oferte de primă clasă. Așa cum intermediarul financiar este mereu disponibil pentru dumneavoastră, și sediul central este deschis la întrebările, propunerile sau problemele dumneavoastră. Acesta vă stă la dispoziție și când intermediarul dumneavoastră nu poate fi contactat personal. Contactați-ne pe email, la numărul de service sau prin intermediul canalelor de social media.

Luați legătura cu noi

Prin canalele noastre de social media primiți răspunsuri rapide la întrebările dumneavoastră.

Urmăriți-ne pe Facebook

La telefonul nostru de service vorbiți cu colegele și colegii noștri, care își alocă timp și se dedică personal solicitărilor dumneavoastră.

Noi suntem aici pentru dumneavoastră. Tel: 0264-588550

Informații personale

Puteți să revocați acest consimțământ în orice moment cu efect pentru viitor prin trimiterea unui e-mail la gdpr@ovb.ro.