Serviciile noastre

Noi vă oferim soluții de la om la om. »Service înseamnă pentru noi să fim în apropiere, atunci când aveți nevoie de noi«

»Viața nu poate fi plănuită - soluțiile flexibile da«

În calitate de consultant financiar personal, dorim să vă însoțim în drumul dumneavoastră către obiective mari și mici. Vă oferim servicii financiare de la persoană la persoană. Nu contează dacă aveți întrebări, probleme sau critici: suntem aici pentru dumneavoastră.

Ceea ce ne place cel mai mult este să vă cunoaștem preocupările în cadrul unei întâlniri personale, pentru a vă înțelege cât mai bine situația și pentru a vă oferi cele mai bune soluții individuale. Vă însoțim cu pricepere pe drumul către obiectivele și dorințele dumneavoastră financiare. Consultantul dumneavoastră financiar colaborează cu echipa sa locală, cu echipa biroului de vânzări și cu partenerii noștri premium pentru a vă oferi cele mai bune soluții.

Intermediar financiar

În apropierea dumneavoastră

  • Consultanță personală
  • Structură
  • Obiectivele dumneavoastră
  • Strategii adaptate
  • Soluții

Sediul central național

Cluj-Napoca

  • Control
  • Administrare
  • Informații generale
  • Logistică
  • Soluții tehnice

Găsiți-vă intermediarul financiar în apropiere

Consultantul dumneavoastră personal este rapid și flexibil pentru dumneavoastră - asta poate cel mai bine, atunci când se află lângă dumneavoastră. Unul dintre consultanții noștri financiari este aproape de dumneavoastră, iar în acest sens puteți consulta pagina noastră în secțiunea Consultanții nostri. Cu ajutorul codului poștal găsiți cel mai apropiat consultant de adresa dumneavoastră și puteți stabili o întâlnire cu acesta.

Pentru a vă consilia cel mai bine, vă punem la dispoziție atât consultantul financiar personal cât și întreaga sa echipă pentru a vă oferi cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră.

Pentru a fi cât mai aproape de dumneavoastră în orice moment, consultanții noștri financiar sunt disponibili pentru dumneavoastră și prin intermediul canalelor de social media.

Cel mai simplu este să îl întâlniți la biroul său.

Dacă doriți îl puteți invita pentru o convorbire la dumneavoastră acasă.

Stabiliți o întâlnire într-un loc neutru, în care să vă simțiți confortabil, de exemplu la o cafenea.

În plus la OVB suntem din ce în ce mai mult angajați și lucrăm la digitalizarea tuturor serviciilor noastre, astfel încât să vă puteți desfășura afacerile virtual de pe canapeaua de acasă, de la birou sau de oriunde doriți, fără a fi nevoie să vă deplasați.

La OVB dispunem de cele mai bune instrumente digitale, astfel încât atât comunicarea, cât și dezvoltarea serviciilor de consultanță să fie de cea mai bună calitate. Oferim contractarea soluțiilor noastre prin procese de semnătură electronică care respectă toate standardele legale și de securitate. Întâlnirile personale cu consultantul dvs. pot avea loc virtual, ceea ce ne permite să menținem o relație personală și apropiată cu clienții noștri, fără a aduce rejudicii securității și protecției, datorită criptării documentelor. Dispunem de o gamă largă de instrumente interactive, cum ar fi calculatoarele noastre financiare, care le permit consultanților noștri să ofere un studiu 100% personalizat, adaptat nevoilor specifice fiecărui client. Platforme de lucru 100% online, cum ar fi OVB Easy, unde realizăm studii de obiective și nevoi, precum și consultanță online personalizată, fără să așteptăm, fără să ne deplasăm și cu un consultant financiar disponibil în permanență.

OVB se adaptează la o lume a afacerilor fără frontiere, în care comunicarea directă este principala valoare, iar cererea de soluții flexibile a devenit obiectivul societății actuale.

Găsiți un consultant personal!

Vă sprijinim cu pasiune și empatie pentru a vă ajuta să vă transformați visurile în realitate. Consultanții noștri vă sunt alături oricând și oriunde: fie într-unul dintre numeroasele birouri OVB, la dumneavoastră acasă sau la cafeneaua preferată. Nevoile dumneavoastră în materie de finanțe, asigurări și pensii reprezintă mereu prioritatea noastră numărul unu.

Sediul central național din Cluj-Napoca

În spatele intermediarului financiar și al echipei sale locale se află sediul central. În plus fată de activitățile de administrare, aceasta se ocupă în special de selectarea partenerilor de top. Pe baza selecției scrupuloase de produse și parteneri vă garantăm oferte de primă clasă. Așa cum consultantul financiar este mereu disponibil pentru dumneavoastră, și sediul central este deschis la întrebările, propunerile sau problemele dumneavoastră. Acesta vă stă la dispoziție și când consultantul dumneavoastră financiar nu poate fi contactat personal. Contactați-ne pe email, la numărul de service sau prin intermediul canalelor de social media.

Luați legătura cu noi

Prin canalele noastre de social media primiți răspunsuri rapide la întrebările dumneavoastră.

La telefonul nostru de service vorbiți cu colegele și colegii noștri, care își alocă timp și se dedică personal solicitărilor dumneavoastră.

Noi suntem aici pentru dumneavoastră. Tel: +40264588550