Consultanța noastră

Când oferim consultanță financiară nu lăsăm nimic la întâmplare: Datorită unui amestec reușit din sistematizare și empatie, ajungem mereu la cel mai bun rezultat pentru clienții noștri.

Om în loc de mașină - avantajele unei consilieri personale

Desigur că în ziua de azi vă putem consilia printr-un calculator - însă nu vrem. Fiindcă cu bit și byte se pot analiza cifre și calcula probabilități, dar nu putem înțelege ce simțiți, ce vă doriți sau ce visați.

Când este vorba de viitorul dumneavoastră financiar, nu există o alternativă la consultanța personală. Profesioniștii noștri financiari vă stau oricând la dispoziție ca ajutoare de viață, ei găsesc soluții și sunt oricând alături de dumneavoastră. Indiferent dacă în cafeneaua favorită, la dumneavoastră acasă sau în biroul OVB.

Noi consiliem cu sistem.

În întâlnirea de analiză consultanții noștri își alocă timp suficient pentru a-și cunoaște clienții: Cum arată situația lor financiară? Au deja planuri de viitor? Ce dorințe și obiective au? În cadrul întâlnirii de consultanță exemplificăm soluția financiară adecvată, adaptată nevoilor individuale ale fiecărui client. În acest sens sunt selectate numai produse ale partenerilor fiabili și puternici financiar. Consultanța noastră este de durată. Pentru a adapta mereu planificarea financiară a clienților noștri la condițiile actuale de viață, programăm întâlniri regulate de service.

 

În Echipă pentru Soluție

Mai multe capete știu mai multe decât unul singur. De aceea consultanții noștri nu lucrează niciodată singuri. Rezultatele unei prime discuții cu un client sunt discutate întotdeauna în echipa locală. Cunoștințele fundamentate ale diverșilor consultanți pot fi astfel unite pentru a găsi pentru dumneavoastră nu cea mai simplă ci cea mai bună soluție. Ce vi se prezintă în întâlnirea de consultanță nu este niciodată rezultatul preocupării unei singure persoane, ci este mereu expresia cunoștințelor comune ale echipei OVB.

Găsiți un consultant personal!

Vă sprijinim cu pasiune și empatie pentru a vă ajuta să vă transformați visurile în realitate. Consultanții noștri vă sunt alături oricând și oriunde: fie într-unul dintre numeroasele birouri OVB, la dumneavoastră acasă sau la cafeneaua preferată. Nevoile dumneavoastră în materie de finanțe, asigurări și pensii reprezintă mereu prioritatea noastră numărul unu.