Soluțiile noastre

Viața este plină de surprize și mereu nu decurge conform planului. Ca să puteți totuși să priviți relaxați spre viitor, pentru asta există OVB.

Pentru un viitor fără griji

Noi ne dorim să fiți mulțumiți. De aceea la OVB vi se oferă numai strategii și soluții care sunt proiectate exact conform necesităților dumneavoastră individuale. Oferte globale? Greșit! Alături de dumneavoastră dorim să vă ajutăm să realizați tot ce v-ați propus. În acest sens există diverse domenii, pe care le abordăm împreună cu dumneavoastră. Trei dintre ele sunt sănătatea, optimizarea bugetului casnic și pensia.

Plan tarifar de pensii

Fără griji în pensie - cu planul de pensie corect.

Oamenii sunt diferiți. Produsele de siguranță financiară la fel. Din cadrul ofertei vaste găsim soluția potrivită pentru dumneavoastră, care se potrivește cu dinamica vieții dumneavoastră.

Sănătatea dumneavoastră

Să rămâneți sănătos și să vă bucurați de viață fără obstacole.

Noi vă arătăm pilonii de bază ai asigurării sănătății și posibilitățile pentru asigurarea dumneavoastră personală suplimentară.

Optimizarea bugetului casnic

Există multe posibilități de optimizare a propriului buget în domeniul casnic.

Noi vă indicăm metode prin care puteți analiza propriul buget casnic, realizând astfel un spațiu mai mare de acționare pentru a vă putea găsi propriile obiective și dorințe.

Noi vă arătăm calea

Cine s-a preocupat deja cu planificarea viitorului financiar știe câte oferte și opțiuni diferite există. Dar care este cea corectă? Noi vă oferim orientare și vă ajutăm să luați cea mai bună decizie.

»Noi vă consiliem personal și individual«

Soluțiile standard nu au ce căuta la noi. Consilierii noștri se adresează cerințelor dumneavoastră personale și personalizează soluțiile financiare pentru dumneavoastră. Aici cheia succesului nostru este un amestec de empatie și sistematizare.

Mai multe Informații