Barbat care se uita la laptop pentru a obtine informatii
Pentru noi, personalitatea contează

Opțiunile tale de nivel entry pentru o carieră ca și consultant financiar OVB

Pentru a începe ca și consultant financiar la noi, nu trebuie să te încadrezi într-un anumit tipar. Căutăm personalități puternice. Nu este important pentru noi să ai CV-ul perfect. Dimpotrivă: te dezvolți mai departe doar gândind în afara cutiei. Nu căutăm mașini, ci oameni cu suflet și minte, pasionați de ceea ce fac. Și de aceea oferim o gamă largă de oportunități de formare continuă.

Aplică pentru un post de consultant financiar

Indiferent de experiența ta, avem oportunitatea potrivită pentru tine!

Devino consultant financiar fără pregătire

Nu trebuie să fii un profesionist în domeniul financiar pentru a începe cu noi. În cadrul programului nostru de formare pentru consultanți financiari, vei învăța de la zero tot ce ai nevoie pentru viitoarea ta activitate. Vei dobândi o experiență importantă în cadrul echipei tale încă de la început. Pregătirea este foarte importantă pentru noi. Cel mai important lucru este să fii pe deplin implicat și pasionat de ceea ce faci.

Aplicant tanar cu bicicleta ca si consultant  financiar OVB
Tanar aplicant cu tableta ca si consilier financiar OVB

»Am absolvit anul acesta și mă bucur că zilele mele de școală s-au terminat deocamdată. A studia sau a face o stagiatură după aceea ar însemna și mai mult timp petrecut pe subiecte teoretice care sunt departe de viața de zi cu zi. Nu văd prea mult rost în asta pentru mine. Aș prefera să trec direct la practică. Nici măcar nu mi-am dat seama că este posibil să încep la OVB imediat după școală și să învăț uneltele meseriei de consultant financiar alături de clienți și colegi cu experiență. Lucrurile merg foarte bine pentru mine până acum și am încă multe planuri la OVB.«

Devino consultant financiar ca student

Dacă abia ai terminat facultatea, noi îți oferim mediul ideal pentru a-ți aplica cunoștințele în viața profesională. Cu ambiția potrivită, poți să crești rapid în ierarhie și chiar să-ți conduci propria echipă. Cu toate acestea, ai, de asemenea, posibilitatea de a aplica pentru un loc de muncă la noi în timp ce încă studiezi. Acest lucru îți permite să dobândești o experiență profesională valoroasă înainte de a absolvi.

Tanar solicitant cu ochelari ca si consultant financiar OVB
Solicitant cu ochelari vorbeste cu un consilier financiar OVB

»Mi-am luat licența în economie, dar în timpul studiilor mi-am dat seama că nu-mi puteam imagina viața profesională de zi cu zi fără contactul direct cu oamenii. În activitatea mea de consultant financiar, văd că aspirațiile mele se combină: sunt necesare abilitățile mele sociale și abilitățile empatice, rămânând în același timp fidelă domeniului meu de expertiză. De asemenea, aici am oportunități foarte bune de dezvoltare și perspective de promovare.«

Vrei să intri în lumea finanțelor?

Împreună cu noi, veți învăța tot ceea ce este important în activitatea ta de consultant financiar.

Devino consultant financiar după o pauză de muncă

Întoarcerea la locul de muncă după o pauză nu este deloc ușoară. Fie că este vorba de o perioadă mai lungă în străinătate, de o formare continuă sau de un concediu pentru creșterea copilului - există multe motive personale, profesionale sau legate de sănătate pentru a lua o pauză. Cu noi, poți decide în mod flexibil când, unde și cât de mult vrei să lucrezi. Astfel, îți poți găsi ritmul individual de lucru care se potrivește perfect în viața ta.

Femeie zambitoare aplica la postul de consultant financiar OVB
Aplicant zambitor discută cu consilierul financiar OVB

»După ce am studiat științele sociale, mi-am luat concediu de creștere a copilului relativ repede. Acum am doi copii și nu am avut timp sau dorința de a lucra în ultimii ani, deoarece am vrut să mă dedic în întregime familiei mele. Copiii mei sunt acum atât de independenți încât am simțit nevoia să caut o nouă provocare. În calitate de consultant financiar la OVB, am putut să îmi încep activitatea de zi cu zi fără nicio dificultate. Îmi stabilesc singură orele de lucru și locul de muncă, așa că pot face o muncă provocatoare care mă împlinește și mi se potrivește, chiar și cu copii.«

Devino un consultant financiar ca o schimbare de carieră fără pregătire financiară

Mulți oameni sunt nefericiți la locul de muncă, dar nu îndrăznesc să schimbe nimic. OVB îți oferă oportunitatea perfectă pentru o schimbare de carieră. Chiar și fără cunoștințe de bază și fără experiență în sectorul financiar, ai șansa de a te alătura nouă ca și consultant financiar și de a învăța tot ce ai nevoie pentru munca ta.

Apasă butonul de resetare profesională și începe-ți cariera de consultant financiar!

Aplicant zambitor discută cu consultantul financiar OVB
Aplicant zambitor vorbeste cu consilierul financiar OVB

»În activitatea mea de zi cu zi ca vânzător cu amănuntul, mă bucuram doar de contactul constant cu clienții. De aceea am decis să încerc un nou început la OVB. Primii pași au fost, de fapt, destul de ușori, deoarece am început să simt gustul OVB cadesfășurând activitatea part-time la început, fără a fi nevoit să renunț imediat la vechiul meu loc de muncă. Astăzi îmi dedic întrgul timp activității mele de consultant financiar și mă bucur foarte mult că am luat această decizie. Uneori, în viață, merită să gândești în afara cutiei și să încerci ceva nou.«

Profită de această șansa și alătură-te OVB ca și consultant financiar

Trimite-ne aplicația ta acum și află mai multe despre oportunitățile la OVB.

Consultanții financiari devin experți în domeniu

Dacă ești deja un profesionist în domeniul financiar, dar nu mai vezi nicio oportunitate de dezvoltare în actualul tău loc de muncă, atunci ai ajuns în locul potrivit. Perspectivele foarte bune de promovare, o zi de lucru extrem de variată și mult contact cu clienții îți vor da un nou suflu în viața profesională.

Cu experiența pe care o ai deja în sectorul financiar, poți avansa rapid pe scara carierei cu noi.

Solicitant zambitor cu ochelari în calitate de consultant financiar OVB
Aplicant zambitor cu un consilier financiar OVB si tableta

»Lucrez în domeniul financiar și de asigurări de când mi-am început activitatea, în urmă cu 15 ani. Din punct de vedere tematic, am perfectă dreptate aici, dar la un moment dat am simțit nevoia să îmi asum mai multe responsabilități și să pot să îmi gestionez proprii angajați. OVB mi-a oferit tocmai această oportunitate. Acum gestionez o echipă numeroasă care acordă o mare valoare recomandărilor mele profesionale. Aici contează cu adevărat propria performanță: dacă te implici în muncă, poți realiza rapid ceva și poți fi recompensat cu multă responsabilitate..«

Devino consultant financiar la o vârstă înaintată

Niciodată nu este prea târziu să te străduiești să îți schimbi cariera și să apeși din nou cu adevărat pe accelerație. Nu vedem vârsta înaintată ca pe un dezavantaj, ci ca pe o oportunitate. La urma urmei, ai acumulat deja o mulțime de experiență în viață de care clienții și colegii tăi pot beneficia. În loc să fii pus pe tușă, vei fi pe banda de viteză cu noi.

Mulți dintre consultanții noștri continuă să lucreze pentru noi chiar și atunci când ies la pensie, deoarece le place munca lor și o pot adapta perfect la situațiile lor de viață respective, datorită programului de lucru flexibil.

Aplicant cu experientă ca si consultant financiar OVB
Candidat cu experienta cauta o cariera ca si consilier financiar OVB

Înainte de a mă pensiona, aș dori să mă reorientez profesional și să mă dezvolt în continuare. Cu toate acestea, recentele mele cereri de angajare mi-au arătat că mulți angajatori nu mai doresc să mă angajeze din cauza vârstei mele. Din întâmplare, am auzit de oportunitatea de a lucra ca și consultant financiar OVB de la niște prieteni. Aceștia au spus că activitatea mi se potrivește atât mie cat și situației în care mă aflu și că aș putea profita de experiența mea de viață  la OVB. Acum pot să îmi adaptez volumul de muncă în funcție de starea mea. De aceea, îmi doresc să lucrez ca și consultant financiar pentru mult timp de acum încolo și să rămân loial clienților mei.

Realizează-te la OVB

Aplică acum pentru o activitate cu responsabilitate si varietate!