Partenerii noștri

Datorită portofoliului de parteneri suficient de mare și verificat calitativ, precum și datorită ofertei de produse, OVB este foarte bine poziționată pentru a oferi soluția adecvată pentru nevoile diferite ale clienților.

Soluții calitative

O parte elementară a conceptului de succes al OVB este reprezentată de partenerii noștri. Aici privim în urmă la relații care durează de ani de zile, care se bazează pe o mare încredere reciprocă, standarde înalte de calitate și pe un parteneriat eficient. Împreună avem obiectivul de a apropia a aduce clienții un pas mai aproape de satisfacția personală.

Parteneriate de succes

De partenerii noștri premium, companiile de asigurări Allianz Țiriac, Signal Iduna și Asirom - VIG ne leagă de câteva decenii un parteneriat foarte strâns, plin de încredere. Astfel competența, calitatea, încrederea și flexibilitatea sunt decisive pentru relațiile noastre de afaceri.

Cu ajutorul produselor societăților partenere, fie ele companii de asigurări sau societăți financiar-bancare, consultanții OVB se pot adresa individual și flexibil nevoilor clienților și pot realiza soluții concrete.

Prezentare Produse