Consultant financiar OVB cu aplicantul
Mergem înainte

Oportunități de dezvoltare la OVB

Nu vei sta pe loc cu noi. La OVB, fiecare consultant financiar trece printr-un plan de carieră calificat și în mai multe etape, care permite o dezvoltare continuă. Sistemul nostru de carieră garantează fiecărui consultant financiar exact aceleași oportunități de avansare indiferent de vârsta, sex sau de mediul din care provine. Acest lucru înseamnă că traseul tău de carieră nu este determinat de evaluarea individuală a unui superior, ci exclusiv de performanța ta personală. Așadar, dacă ești suficient de implicat și ai suficientă expertiză profesională, îți vei construi drumul la OVB.

Începe cariera de consultant financiar

Aplicați la noi și fă primul pas pe scara carierei tale!

Planul tău de carieră OVB

În planul nostru de carieră, fiecare consultant financiar trece prin aceleași etape. Atingerea următorului nivel este întotdeauna legată de formarea teoretică și de perfecționarea profesională, precum și de cerințele practice. Îți începi cariera de consultant financiar în formare, poți dobândi treptat mai multă expertiză teoretică și practică și poți dobândi mai multă responsabilitate pentru o echipă în continuă creștere. Dacă nu îți convine să gestionezi o echipă și dorești să te dedici în totalitate clienților tăi, avem, de asemenea, un plan potrivit pentru tine. Colegii tăi și liderul de echipă sunt întotdeauna alături de tine, atât din punct de vedere profesional, cât și emoțional.

Consultantul financiar OVB sustine o prelegere

Oportunitățile tale de dezvoltare oferite de planul de carieră OVB

Aprofundează-ți cunoștințele

Mulțumită unei formări complexe și a unei dezvoltări profesionale continue, competența ta în domeniul financiar și al asigurărilor este aprofundată în mod sistematic și este mereu actualizată.

Antrenează-ți abilitățile slabe

Abilitățile tale sociale și personale sunt, de asemenea, antrenate ca parte a planului de carieră, astfel încât să poți fi un partener interpersonal puternic pentru clienții tăi. Apoi, la nivelurile superioare ale carierei, se va pune accent pe abilitățile dumneavoastră de conducere.

Mărește-ți veniturile

Principiul nostru de performanță se aplică și în cazul remunerării. Venitul tău crește cu fiecare nivel de carieră pe care îl urci. În cele din urmă, remunerația ta monetară este determinată exclusiv de performanțele tale și de timpul pe care îl dedici.

Crește-ți gradul de responsabilitate

Pe măsură ce numărul colaboratorilor tăi crește, crește și nivelul de responsabilitate. Trebuie să te asiguri că echipa ta are mereu în minte obiectivele propuse și în același timp, se simte confortabil.

Fă primul pas

Aplică la noi acum și începe propriul tău drum spre succes.

Programul nostru de formare și perfecționare profesională

Când te alături OVB în calitate de consultant financiar, vei primi mai întâi o pregătire temeinică, în cadrul căreia te vom învăța instrumentele de bază ale activității unui profesionist în domeniul financiar și al asigurărilor. Dar aici nu se termină pregătirea ta alături de noi. În cadrul unor seminare, evenimente și ateliere de lucru periodice, adaptate la nivelul respectiv al carierei tale, experții interni și externi se asigură că îți poți îmbunătăți și extinde în permanență competențele.

Formare temeinică ca bază

În etapa inițială la OVB, te vom învăța toate elementele de bază de care ai nevoie ca și consultant financiar. Această pregătire de bază îți va permite să oferi consultanță de calitate clienților.

OVB aplauda in timpul prelegerii

Formare continuă în domeniul financiar și al asigurărilor

Pentru a le oferi clienților tăi cele mai bune servicii de consultanță posibile, trebuie să stăpânești instrumentele de lucru și să fii mereu la curent cu cele mai recente informații. Nu doar cunoștințele specifice despre produse sunt importante aici, ci și cunoașterea legilor și reglementărilor care influențează piața financiară și de asigurări.

Consultant financiar OVB prezentand in fata unui grup de consultanti financiari

Educație continuă cu privire la abilitățile tale mai slabe

În calitate de consultant financiar, nu este important doar să fii un profesionist. Pentru clienții tăi, dar și pentru colaboratorii tăi, ești un om de încredere care trebuie să răspundă cu empatie la nevoile lor. De aceea, te instruim permanent în ceea ce privește abilitățile tale sociale și personale.

Consultantii financiari OVB urca pe scari

Perfecționare profesională

Credem că o combinație bună între dezvoltarea teoretică și perfecíonare este cea mai bună modalitate de a-ți valorifica potențialul profesional. Fiecare zi de activitate în calitate de consultant financiar la noi este diferită. Acest lucru înseamnă că înveți automat cum să faci față unor situații și provocări diferite și să te dezvolți continuu. În plus, nu ești niciodată singur: vei primi sprijin din partea colegilor tăi experimentați și a liderului tău.

  • Învață ceva nou în fiecare zi datorită unei zile de lucru variate.
  • Ca parte a unei echipe, îți vei exersa responsabilitatea, abilitățile sociale și calitățile de lider.
  • În relația cu clienții, vei exersa competențe transversale, cum ar fi empatia, deschiderea și aptitudini de comunicare puternice.
Consultantul financiar OVB consiliaza un client

Avantajele unei activități independente

În calitate de consultant financiar independent la OVB, te bucuri de avantajele de a fi un antreprenor independent:

  • program de lucru flexibil, cu normă întreagă sau cu jumătate de normă, într-un sector de viitor
  • potențial ridicat de câștiguri
  • formare profesională orientată spre practică și perfecționare la toate nivelurile de carieră
  • sprijin din partea biroului OVB din Köln.
  • Muncă la fața locului în regiunea ta, locații de lucru flexibile
  • Autodeterminare și responsabilitate personală pentru propriul succes.
Consultant financiar OVB vesel ca este independent