»Să fiți și să rămâneți sănătos«

Protejarea sănătății proprii ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc. Tocmai în acest caz sunt nevoile foarte diferite de la om la om. Care strategie mi se potrivește?

Protejarea sănătății este lucrul cel mai important

Sănătatea este bunul cel mai valoros al fiecăruia. Cine este copleșit nu mai poate da 100% în viața cotidiană și în cel mai rău caz eșuează si la serviciu. O sănătate intactă este deci baza pentru toate planurile de viitor - profesionale și particulare. De aceea este cu atât mai important să o protejați cum trebuie și să vă asigurați pentru un caz de boală.

Oricine dorește să își revină cât mai repede. Posibilități există multe, dar nu orice soluție de siguranță financiară este potrivită pentru dumneavoastră. Bineînțeles că OVB vă ajută și aici la luarea deciziei.

»Iubesc să dansez și trăiesc sănătos. Aș prefera ca în 50 de ani să pot trăi tot așa - să pot dansa pe ring ca o bunică sănătoasă și plină de viață.«

»Am 26 de ani și iubesc să dansez. Se poate spune despre mine că trăiesc sănătos: Am grijă să mă alimentez sănătos, fac sport cu plăcere și sunt în general mulțumită de viața mea. Este foarte important pentru mine să și rămână așa. Aș prefera ca în 50 de ani să pot trăi tot așa - să pot dansa pe ring ca o bunică sănătoasă și plină de viață. Singurul lucru care m-ar putea împiedica să fac toate astea ar fi un accident sau o traumă puternică. Din păcate nu este o raritate la dansatori. Dar nu mă îngrijorez. Mai exact: Nu vreau să mă îngrijorez. Printr-o dansatoare prietenă am ajuns la profilul lui Claire. Fără să bănuiesc nimic am comentat la articolul ei despre sport în aer liber, iar după puțin timp am primit un mesaj în poștă…«

Nina G., Cluj

»Este frumos să trăiești în prezent, dar nu trebuie pierdută din vedere sănătatea.«

Am văzut profilul Ninei și am remarcat de la început că ea trăiește în prezent așa cum făceam și eu. în trecut. Asta poate fi frumos, dar nu trebuie pierdut viitorul din perspectivă.  I-am propus să participe alături de mine la o discuție de consultanță, pentru a o ajuta să se orienteze în jungla asigurărilor, pentru a se putea asigura conform stilului de viață. După ce a reacționat inițial cu scepticism i-am povestit despre avantajele de care mă bucur ca atlet în timpul liber și cum am devenit consilier financiar în OVB.

Claire S., Consultant financiar

Discuția de analiză

Discuția de analiză vă permite să vă cunoașteți intermediarul financiar și să vă exprimați dorințele. Puteți verifica personal dacă vă puteți imagina o colaborare. Acesta este primul pas pentru o siguranță financiară cu o bază concretă. Întrebați intermediarul financiar ce doriți să știți.

»Asigurările de sănătate sunt diferite: Ce asigurări suplimentare pot fi solicitate în funcție de mod de viață, slujbă sau vârstă sau starea sănătății.«

»În România suntem asigurați de o asigurare de sănătate de stat pentru cazurile de boală și accidente. Astfel persoanele nu trebuie să plătească personal medicul sau vizita la spital. Există posibilitatea de a alege dacă doriți să vă asigurați privat în mod adițional, ceea ce oferă mai multe posibilități de adaptare individuală a protecției asigurării.«

Claire S., Consultant financiar

 

Asigurări de sănătate legale și private

În modelul nostru se pornește de la o asigurare de bază din nucleu - privată sau legală - precum și de la asigurări suplimentare individuale. Acestea pot fi solicitate în funcție de mod de viață, slujbă, vârstă sau starea sănătății. Astfel puteți de exemplu decide să încheiați o asigurare de sănătate suplimentară cu diferite acoperiri adiționale cum ar fi maternitate, tratament în străinătate etc.

Tarifele diferă în funcție de vârstă, starea sănătății, etc .

Dacă doriți să aflați care tarif vi se potrivește cel mai bine, vă consiliem cu plăcere personal și competent. Stabiliți o convorbire de analiză fără obligații.

O privire de ansamblu asupra asigurărilor de sănătate

Asigurare legală de sănătateAsigurare suplimentară privată
  • Aceeași asigurare pentru toți (asigurare standard)
  • Calcularea contribuției conform venitului personal

Puteți da un upgrade asigurării de stat, prin alegerea unei
asigurări suplimentare conform necesităților dumneavoastră.

Astfel primiți o asigurare de sănătate ideală și individuală,
cu care puteți trece prin viață fără probleme.
 

Premium Select - Partenerii noștri puternici

Pe piețele europene există numeroase oferte de produse financiare și de asigurări. Selectăm parteneri puternici și negociem cele mai bune condiții, astfel încât consultanții noștri financiari să vă poată oferi cele mai bune produse. Aflați cine sunt partenerii noștri și ce avantaje vă oferă produsele lor financiare și de asigurare.

Soluții individuale

În cadrul convorbirii de consultanță exemplificăm soluția financiară adecvată, adaptată nevoilor individuale ale fiecărui client. În acest sens sunt selectate numai produse ale partenerilor de primă clasă.

»La final consultantul meu a știut ce este cel mai potrivit pentru cazul meu«

»Ca și până în prezent trăiesc după motto-ul: De multe ori se întâmplă tocmai lucrurile la care nu te aștepți! Sunt bucuroasă că a avut loc convorbirea cu Claire, fiindcă nu aș fi căutat-o activ. Cel mai mult am făcut schimb de informații despre sport și alimentație. Și la final a știut ce este cel mai potrivit pentru cazul meu. Mi-a dat un rezumat al acestor informații, ca să îl iau cu mine - fără să mă convingă de ceva sau să mă oblige în vreun fel. Pot deci să decid independent ce opțiuni să aleg pentru mine - astfel m-am apropiat definitiv de obiectivul meu de ajunge la bătrânețe fericită și sănătoasă.«

Nina G., Cluj

Discuția service

În cadrul discuției service verificați alături de intermediarul dumneavoastră financiar care este situația dumneavoastră. La fiecare modificare majoră este bine să faceți schimb de informații cu intermediarul dumneavoastră, astfel încât pensia dumneavoastră să poată fi optimizată.