Devino consultant financiar OVB
Începe-ți cariera cu noi acum

Devino consultant financiar

În calitate de consultant financiar OVB, te poți aștepta la o zi de lucru flexibilă, la o remunerație în funcție de performanță și la oportunități de dezvoltare continuă. Fă parte din echipa noastră și colaborează cu cei peste 5.000 de consultanți financiari OVB din întreaga Europă pentru a le oferi clienților noștri un sprijin transparent și pe termen lung în domeniul financiar, al asigurării și al protecției. Prin empatie, experiență și expertiză, îi aducem pe oameni mult mai aproape de obiectivele și dorințele lor personale.

Servicii de consultanță pentru clienți

Cum oferim noi consultanță

Oferim consultanță sistematică. Ne bazăm pe o relație de încredere și pe un sprijin pe termen lung pentru clienții noștri - și facem acest lucru de peste 50 de ani.

Cuplu multumit de consultantul OVB
Cuplu indragostit la petrecere in gradina

De ce să devii un consultant financiar la OVB

  • Ești antreprenor în cadrul unei companii și în același timp te bucuri de avantajele activității independente.
  • Echipa ta locală te sprijină întotdeauna și este acolo pentru a te ajuta și a te sfătui.
  • Personalul biroului din Cluj-Napoca se ocupă de administrare și coordonare în fundal.
  • Partenerii de produs atent selectați îți permit să oferi întotdeauna clienților soluția optimă de produs.
Cuplu tanar cu un consultant financiar OVB la masa

Ce face de fapt un consultant financiar toată ziua?

La OVB, îți organizezi singur ziua de lucru. Este liber să decizi când și cât timp lucrezi și cu ce sarcini îți vei ocupa ziua. Între întâlnirile cu clienții, dezvoltarea de soluții în echipă și trainingurile și evenimentele regulate, există suficient timp pentru un echilibru sănătos între viața profesională și cea privată.

Consultant financiar OVB multumit la birou

Povești de succes ale consultanților noștri financiari

Cum este, de fapt, să urmezi o carieră de consultant financiar? Îți dezvăluim cum pot arăta poveștile de succes ale consultanților OVB. Consultanții OVB oferă perspective interesante din culise și vorbesc despre experiențele lor  personale la OVB. Ce înseamnă să lucrezi într-un grup financiar internațional? Ce valori sunt importante pentru noi și ce face ca munca noastră să fie atât de specială? Aici poți afla la fața locului cum este să faci parte din echipa OVB.

Consultantii financiari OVB fac schimb de experienta
Consultant financiar OVB discuta cu clientii

Autodeterminarea, independența și flexibilitatea se află în esența activității de consultanță de zi cu zi a OVB. Credem că poți da tot ce ai mai bun doar dacă îți urmezi propriul ritm.

Mai multe capete știu mai multe decât o singură persoană. De aceea, fiecare consultant OVB este susținut de o echipă locală. Suntem ferm convinși că puteți obține rezultate optime doar dacă lucrați îndeaproape cu colegii dumneavoastră.

Niciunul dintre candidați nu este la fel. Poți incepe activitatea la noi după bacalaureat sau după alte studii, ca o schimbare de carieră, după concediul de creștere a copilului sau ca specialist în domeniul financiar. Toată lumea are aceleași oportunități.

Vei căuta în zadar zile de lucru obișnuite la noi. Nevoile și ideile fiecărui client sunt individuale și îți cer să vii cu soluții noi. Acest lucru înseamnă că, în calitate de consultant financiar, ai numeroase sarcini interesante. Cu noi, vei fi provocat și încurajat.

În calitate de consultant OVB, ești partenerul clienților tăi, ajutându-i să ia deciziile financiare corecte și să își atingă obiectivele și dorințele personale. În cele din urmă, nu generezi nimic mai puțin decât satisfacție.

Oportunități entry level ca și consultant financiar OVB

Pentru a deveni consultant financiar la OVB, nu trebuie să te încadrezi într-un anumit tipar. Căutăm personalități cu asperități. Există multe modalități diferite de a-ți începe cariera cu noi.

  • Intrare fără pregătire
  • Intrare în calitate de student
  • Reintrare după o pauză profesională
  • Activitate secundară fără experiență în domeniul financiar
  • Intrare ca profesionist în domeniul financiar
Barbat care ia în considerare sa aplice la OVB

Ai ceea ce este necesar pentru a deveni consultant financiar OVB?

Pentru a începe ca și consultant financiar la noi, trebuie să ai anumite trăsături de caracter și abilități interpersonale. Lucrul în echipă, abilitățile puternice de comunicare și o doză sănătoasă de ambiție sunt cerințe de bază. Te recunoști deja? Atunci poate că ești un consultant financiar înnăscut!

Doi consultanti financiari OVB pe scari

Oportunitățile tale de dezvoltare în calitate de consultant financiar OVB

Nu vei sta pe loc cu noi. Fiecare consultant financiar începe cu o pregătire solidă și apoi trece printr-un plan de carieră calificat și pe mai multe niveluri, care permite avansarea continuă. Cu fiecare etapă de carieră, te vei dezvolta în termeni de expertiză și responsabilitate managerială. Doar angajamentul tău personal determină cât de repede avansezi.

Consultant financiar OVB cu un aplicant