OVB România

»Obiectivele și dorințele mele devin realizabile - datorită OVB.«

Noi vă consiliem complet și individual

Finanțe, siguranță financiară și asigurări sunt teme care influențează viața într-o mare măsură - fie că vrem sau nu. Totuși, în acest caz, doar puține persoane păstrează o vedere de ansamblu: Piața este complexă, există numeroase produse și mai multe opțiuni. Este cu atât mai important să aveți un expert de partea dumneavoastră, care vă ajută să luați deciziile corecte. De aceea ne aveți pe noi, OVB.

120.000

de clienți

1.000

de consultanți financiari

15

activi în 15 țări din Europa

100

peste 100 de parteneri de producție puternici în Europa


»Noi vă consiliem personal și individual«

»Cea mai bună consultanță se bazează pe pasiune și competență«

În cadrul OVB lucrează numai consultanți financiari motivați și foarte calificați, care consiliază cu angajament și știu foarte clar ce au de făcut. Fiecare consultanță pe mai multe domenii decurge sistematic în trei trepte. Astfel clienții și consultanții identifică - simplu și transparent - soluția care vi se potrivește cel mai bine. Produsele financiare recomandate astfel sunt selectate cu atenție și corespund standardelor înalte de calitate. OVB colaborează cu societăți recunoscute din branșă.

Ce înțelegem noi prin »consultanță sistematică«

La începutul consultanței noastre se află convorbirea de analiză, în cadrul căreia experții noștri financiari își rezervă mult timp pentru a vă cunoaște. Aici clarificăm situația dumneavoastră financiară, discutăm planuri de viitor și discutăm obiectivele și dorințele dumneavoastră.

În convorbirea de consultanță care urmează vi se prezintă apoi soluții financiare adecvate, create exact pentru necesitățile dumneavoastră individuale. Noi alegem numai produse de calitate înaltă de la partenerii noștri renumiți.

Pentru a putea adapta consultanța dumneavoastră financiară condițiilor dumneavoastră de trai, au loc convorbiri regulate cu privire la servicii. Dumneavoastră pur și simplu ne comunicați care sunt noutățile în viața dumneavoastră, iar noi ne ocupăm de restul.

Partenerii noștri puternici de produs

Ofertanții de produse financiare și produse de asigurare cu siguranță nu sunt puțini. De aceea noi facem o preselecție și ne asociem numai cu cele mai bune și renumite bănci, asigurători sau societăți de economisire - noi o denumim strategie Premium Select. Astfel garantăm că primiți de la noi numai produse de primă clasă.

Mai mult

»Suntem buni în ceea ce facem«

Ne facem treaba bine. De aceea avem succes pe piață deja de jumătate de secol și ne putem extinde modelul de afaceri în numeroase țări europene. De experiența noastră profitați în primul rând dumneavoastră, clientul nostru. Fiindcă după toți acești ani știm cu exactitate de ce aveți nevoie și cum vă putem ajuta în continuare cât mai eficient.