OVB România

»Obiectivele și dorințele mele devin realizabile - datorită OVB.«

Noi vă consiliem complet și individual

Finanțe, siguranță financiară și asigurări sunt teme care influențează viața într-o mare măsură - fie că vrem sau nu. Totuși, în acest caz, doar puține persoane păstrează o vedere de ansamblu: Piața este complexă, există numeroase produse și mai multe opțiuni. Este cu atât mai important să aveți un expert de partea dumneavoastră, care vă ajută să luați deciziile corecte. De aceea ne aveți pe noi, OVB.

135.000

de clienți

4.000

de consultanți financiari

16

activi în 16 țări din Europa

100

peste 100 parteneri de produse, puternici in Europa

<br/>»Noi vă consiliem personal și individual«

»Cea mai bună consultanță se bazează pe pasiune și competență«

În cadrul OVB lucrează numai consultanți financiari motivați și foarte calificați, care consiliază cu angajament și știu foarte clar ce au de făcut. Fiecare consultanță pe mai multe domenii decurge sistematic în trei trepte. Astfel clienții și consultanții identifică - simplu și transparent - soluția care vi se potrivește cel mai bine. Produsele financiare recomandate astfel sunt selectate cu atenție și corespund standardelor înalte de calitate. OVB colaborează doar cu cele mai prestigioase și solide companii dindomeniul financiar.

Ce înțelegem noi prin »consultanță sistematică«

Consultanța noastră începe cu un întâlnirea de analiză, în cadrul căreia experții noștri financiari își rezervă mult timp pentru a cunoaște cât mai bine clienții.În acest moment, clarificăm situația dumneavoastră financiară actuală, analizăm planurile de viitor și discutăm despre obiectivele și dorințele dumneavoastră.

În întâlnirea următoare vă prezentăm soluții financiare personalizate, perfect adaptate nevoilor dumneavoastră. Alegem produse de înaltă calitate de la partenerii noștri renumiți.

Oferim suport permanent. Pentru a putea adapta planificarea financiară la condițiile dumneavoastră. specifice, organizăm întâlniri periodice de servicie, în cadrul cărora ne țineți la curent cu toate noutățile din viața dumneavoastră, iar noi ne ocupăm de restul.

 

Prestigioși parteneri de produse

Grupul OVB are acorduri de cooperare cu majoritatea companiilor financiare și de asigurări importante din piața europeană. Orice cooperare cu un nou partener este mai întâi analizată și aprobată de către Departamentul european de management al produselor al sediului central din Köln (Germania). Pentru clienți, această analiză amănunțită și riguroasă asigură că produsele companiilor de primă clasă îndeplinesc toate cerințele legale de transparență și solvabilitate.

Mai mult

 

»Suntem buni în ceea ce facem«

Ne facem treaba bine. De aceea avem succes pe piață deja de jumătate de secol și ne putem extinde modelul de afaceri în numeroase țări europene. De experiența noastră profitați în primul rând dumneavoastră, clientul nostru. Fiindcă după toți acești ani știm cu exactitate de ce aveți nevoie și cum vă putem ajuta în continuare cât mai eficient.