Siguranță financiară pentru bătrânețe?

»Vreau să stau pe plajă și să îmi scriu cartea«

Fără griji în pensie - cu planul de pensie corect

Majoritatea oamenilor știu exact ce vor să facă cu timpul lor liber la pensie. În sfârșit să nu mai lucreze și să aibă timp pentru lucrurile frumoase din viață. Însă există o problemă: Pensia legală nu ajunge pentru menținerea standardului de viață cu care suntem obișnuiți.

În ziua de azi este inevitabilă preocuparea din timp cu pensia privată. Sună a multă muncă? Nu este. Deja un număr redus de măsuri bine alese asigură o pensie fără griji, fără a influența mult standardul de viață din prezent. Care concept de pensie este cel corect pentru dumneavoastră, este cel mai bine să clarificați cu partenerul dumneavoastră financiar OVB.

»Tudor m-a ajutat să clarific nesiguranțele mele legate de pensie«

»L-am cunoscut pe Tudor acum 8 ani la recomandarea unui prieten. Atunci am devenit independent și am vrut să mă asigur corect. Am stat de vorbă despre situația mea și despre dorințele mele. Convorbirea a fost foarte plăcută, fiindcă Tudor a ascultat și a pus întrebări. După mai multe întâlniri cu el am putut să fac ordine în gândurile și nesiguranțele mele referitoare la pensie. Am pregătit o strategie pentru asigurarea mea.«

Mihai P., București

 

»L-am întrebat pe Mihai care sunt dorințele și visele lui.«

Mihai auzise mai multe lucruri despre pensie de la familie și prieteni. Nu avea încă nicio idee despre ce putea face. Ca pregătire pentru o strategie l-am întrebat în general despre viața lui, despre ce job își dorește și am întrebat care sunt obiectivele sale.

Tudor V. consultant financiar

 

Discuția de analiză

Discuția de analiză vă permite să vă cunoașteți intermediarul financiar și să vă exprimați dorințele. Puteți verifica personal dacă vă puteți imagina o colaborare. Acesta este primul pas pentru o siguranță financiară cu o bază concretă. Întrebați intermediarul financiar ce doriți să știți.

»Împreună cu echipa mea am găsit pentru Tudor soluția optimă«

După ce am aflat situația și dorințele lui Mihai, m-am consultat cu echipa de la fața locului referitor la cum putem să îl asigurăm pe Mihai cel mai bine. Fiindcă e independent, Mihai trebuie să plătească sută la sută pensia. În situația lui o pensie de bază combinată cu o asigurare pentru incapacitate profesională este o măsură care are sens.

Tudor V. consultant financiar

 

Pensia - o privire de ansamblu

Produsele legale și private de investiții sunt individuale, la fel ca și situația dumneavoastră. Noi suntem convinși că o pensie optimă trebuie să fie adaptată la nevoile dumneavoastră individuale. În cazul unei asigurări exclusiv prin asigurarea de pensie legală apar în multe cazuri diferențe față de pensia preconizată. Mai jos regăsiți o situație a tipurilor de pensie curente:

Pensie de bazăPensie subvenționată de statPensie privatăInvestiții de capital
Asigurare legală de pensiePensie ocupaționalăAsigurare de viațăInvestiție
 Pensie de bazăAsigurare de pensieImobiliare

Pensia dumneavoastră - combinată eficient și convenabil pentru dumneavoastră

Diferitele tipuri au avantaje diferite. Eficientă este întotdeauna o combinație inteligentă dintre mai multe modele de pensie. Astfel încât să profitați deja de acum la impozit și mai târziu printr-o pensie bună. Are sens să alegeți un instrument care corespunde tipului dumneavoastră de personalitate: Doriți un câștig mai mare și tolerați riscurile? Sau preferați mai multe garanții? Este important și la ce vârstă începeți să economisiți. Noi verificăm cu dumneavoastră toți factorii importanți și emitem pachetul dumneavoastră individual de pensie.

Premium Select - partenerii noștri puternici pentru pensia dumneavoastră

Pe piețele europene există mulți furnizori de produse financiare și de pensie. Din această multitudine noi selectăm parteneri puternici și negociem cele mai bune condiții. Intermediarii noștri financiari OVB vă oferă din cadrul acestei selecții cele mai bune produse. Aflați cine sunt partenerii noștri și care sunt punctele forte pe care le aduc pentru produsele dumneavoastră financiare și de asigurare.

mai mult

 

Soluții individuale

În cadrul convorbirii de consultanță exemplificăm soluția financiară adecvată, adaptată nevoilor individuale ale fiecărui client. În acest sens sunt selectate numai produse ale partenerilor de primă clasă.

»Sunt mulțumit de soluția mea pentru bătrânețe.«

Există multe oferte ale societăților de asigurare. Asta m-a suprasolicitat. Mi-a explicat bine avantajele modelelor separate de pensie. Înțeleg acum în ce investesc. În cadrul convorbirii service Tudor mi-a prezentat obiectivele mele din prezent și pentru viitor și mi-a dat sfaturi referitor la realizarea lor. Apreciez faptul că îmi răspunde la întrebări profesional, pe înțelesul meu și competent.

Mihai P., București

 

Discuția service

În cadrul discuției service verificați alături de intermediarul dumneavoastră financiar care este situația dumneavoastră. La fiecare modificare majoră este bine să faceți schimb de informații cu intermediarul dumneavoastră, astfel încât pensia dumneavoastră să poată fi optimizată.