Peste 400,000 dintre români aleg serviciile de sănătate

|

400.000 de români plătesc de două ori serviciile medicale. Mai exact, conform rezultatelor înregistrate de companiile ce oferă asigurări private de sănătate pe piața locală, deși contribuie la sistemul asigurărilor de stat, foarte mulți românii folosesc intens serviciile medicale private pentru a-și completa lista de analize și servicii medicale.

Motivele pentru care românii aleg să plătească suplimentar pentru sănătatea lor sunt multe. De la cozile interminabile din spitalele și clinicile de stat, la condițiile improprii din cele mai multe unități medicale din țară, până la modul în care sunt tratați de cadrele medicale suprasolicitate.

Asigurările private de sănătate reprezintă, în unele cazuri, singura alternativă reală atunci când vorbim despre servicii medicale calitative, poate chiar salvatoare de vieți. Prin acces la servicii medicale fie ele de bază sau mai complexe și unități medicale dotate la standarde internaționale, asigurările private de sănătate reprezintă răspunsul la nevoile noastre de protejare pe termen lung a sănătății.

Alege să îți protejezi sănătatea pentru a evita costurile pe care ar trebui să le susții atunci când vrei să o recuperezi. Dacă îți este greu să navighezi printre ofertele disponibile astăzi pe piață, echipa noastră de specialiști te poate ajuta să identifici produsul potrivit nevoilor tale.

Află mai multe detalii despre produsele disponibile pe piață astăzi și alege varianta optimă pentru tine și cei dragi ție chiar de la unul dintre consultanții noștri financiari. Începe chiar astăzi să îți protejezi sănătatea așa cum trebuie. Alege OVB.