Ce este important pentru tine?

Să merg pe căi noi - o carieră în OVB.

Descoperă dacă ne potrivim.

Noi credem în avantajele jobului oferite de OVB.

Clienții noștri sunt minunat de diferiți și au obiective și exigențe individuale. Este exact ceea ce așteptăm și din partea consultanților noștri financiari. Dacă îți vei găsi la noi împlinirea profesională, nu putem ști cu anticipație nici noi, nici tu. Cert este faptul că la noi munca de zi cu zi este unică. Dacă sunteți în căutarea unei activități atât de necesare în societatea actuală, care să vă ofere flexibilitate și independență, atunci o carieră la noi poate fi calea potrivită pentru dumneavoastră.

Avantajul profesiei - decizi singur(ă) asupra propriei cariere

Vera (33)

»Cât timp copiii mei au fost mici, am lucrat doar câteva ore ca și consultant. Între timp au crescut și au devenit mai independenți, iar eu doresc să îmi continui evoluția profesională. Acum îmi alcătuiesc propria mea echipă și mă bucur să am mai multă responsabilitate și să accept mai multe provocări.«

Dintr-o privire

Autodeterminarea, independența și flexibilitatea constituie esența rutinei zilnice a consultantului OVB. Noi credem că poți da tot ce e mai bun, numai atunci când îți urmezi propriul ritm. Astăzi lucrez într-o cafenea, merg la sport sau încep direct cu o întâlnire cu clientul? Toate acestea le pot stabili singur(ă), în fiecare zi.

Pot să adaptez munca la OVB conform cerințelor mele?

Vera: Mai mult decât atât: poți să îți structurezi întreaga activitate de zi cu zi în conformitate cu ideile proprii.

Vera: Locul unde lucrezi și durată activității o poți stabili în fiecare zi - exact așa cum ți se potrivește cel mai bine.

Vera: Implicarea ta îți va determina remunerarea. Dacă dorești, poți câștiga mult peste medie.

Vera: Ai totodată posibilitatea de a-ți alcătui propria echipă sau chiar propria companie.

Nu aș fi crezut că activitatea în domeniul financiar poate fi atât de flexibilă și variată.

Avantajul profesiei - independent, dar în echipă

Rita (27)

»La început nu am fost prea sigură că lumea financiară și a asigurărilor este cu adevărat potrivită pentru mine. Între timp, aceste îndoieli sunt de domeniul trecutului. La OVB mă simt foarte bine. Lucrul cu clienții mi se potrivește și mă bucur de fiecare dată când văd chipul mulțumit al unui client. Când vine vorba de întrebări de specialitate, pot conta întotdeauna pe sprijinul colegilor cu experiență și astfel pot învăța ceva nou în fiecare zi.«

Dintr-o privire

Mai multe capete știu mai multe decât o singură persoană. De aceea, în spatele fiecărui consultant OVB se află echipa sa locală. Avem convingerea fermă că numai în strânsă colaborare cu colegii se pot obține rezultate optime în muncă. Iar lucrul acesta îl trăim zi de zi.

Cum pot să fiu un bun consultant financiar, cât timp eu însumi mai am întrebări profesionale?

Rita: Nici un om nu le știe pe toate, iar lucrul acesta este în ordine. Tocmai de aceea este atât de important să colaborăm. La noi, colaboratorii puternici devin echipe și mai puternice, care se sprijină reciproc.

Rita: În spatele tău și al echipei tale se află coloana vertebrală a OVB: sediul central național. Aici se pun bazele activității tale de zi cu zi și se garantează faptul că tu beneficiezi de sprijinul de care ai nevoie.

Rita: OVB înregistrează succese de 50 de ani – devino parte din companie și contribuie și tu la istoria ei de succes.

Mulțumesc, asta îmi dă un sentiment de siguranță.

Poți chiar și tu să începi la OVB?

Oare eu, cu școala pe care am urmat-o, cu facultatea absolvită sau cu cariera mea profesională, am vreo șansă să încep ca și consultant financiar OVB? Aici afli mai multe despre posibilitățile de accesare.

Avantajul profesiei - șanse individuale de carieră

Thomas (32)

»Am început ca și Financial Trainee. Acum sunt BL pentru OVB și mă bucur foarte mult de faptul că socoteala aici este foarte simplă: dacă lucrezi mult, câștigi mult. Este transparent și calculabil și mă îndeamnă să lucrez cât pot de bine.«

Dintr-o privire

Niciunul din candidații noștri nu este la fel ca altul. Poți începe la noi după bacalaureat sau după facultate, dacă faci o schimbare în carieră, după concediul de maternitate sau ca profesionist în domeniul financiar. Fiecare are aceleași șanse. Condiția pentru a avea succes este să te implici cu pasiune în activitate, să îți placă să lucrezi cu oamenii și să te identifici cu standardele noastre înalte de calitate.

De ce am nevoie pentru a putea aplica la OVB?

Thomas: Doar implicarea ta este hotărâtoare pentru succesul tău.

Thomas: Nu trebuie să fi expert în probleme financiare pentru a putea începe la noi. Noi ne vom îngriji ca tu să beneficiezi de o pregătire fundamentată.

Nu mi-am imaginat, deci nu trebuie să îmi fac nici un fel de griji.

Avantajul activității - muncă de zi de zi captivantă

Volker (45)

»De 18 ani sunt fericit cu activitatea mea de consultant financiar. Monotonia și procedurile stricte nu mi se potrivesc și mă plictisesc repede. Munca mea cu oamenii, fie că este cu echipa mea, fie cu clientul, este în fiecare zi individuală și impredictibilă. Astfel mă confrunt întotdeauna cu provocări noi și sunt motivat în fiecare zi.«

Dintr-o privire

Programul fix de la 8 la 15 îl vei căuta în zadar la noi. Fiecare client este o individualitate distinctă cu nevoi și idei proprii, ceea ce implică să oferi mereu soluții noi. La noi ai parte de provocări dar și de sprijin. Evoluția ta profesională are loc pe parcursul activității și în diverse workshopuri. În felul acesta nu intervine niciodată plictiseala.

Oare intră în discuție pentru mine activitatea de consultant financiar, în condițiile în care doresc să evoluez permanent?

Volker: Bineînțeles! Suntem foarte preocupați de dezvoltarea ta. Din acest motiv vei fi sprijinit prin intermediul unor cursuri de pregătire, workshopuri și perfecționări.

Volker: În plus, fiind consultant OVB, nicio zi nu va fi la fel ca și cealaltă. Îți vei completa permanent cunoștințele și poți totodată să aplici deîndată în practică cunoștințele dobândite.

Volker: Desigur vei fi mult timp prezent în lumea digitală, cu tehnologie la cel mai înalt nivel.

Asta mă liniștește. Inactivitatea îmi displace total.

Pregătirea noastră profesională structurată

Noii consultanți OVB trebuie să învețe profesia de la zero, pentru a putea furniza viitorilor lor clienți cele mai bune rezultate. În acest scop avem un sistem de pregătire profesională bine structurat, care și-a dovedit eficacitatea de-a lungul timpului. Ai dori să afli mai multe despre munca noastră și pregătirea profesională pentru a deveni consultant financiar?

Avantaj profesional: Misiune cu scop și semnificație

Claire (28)

»Ca profesionistă în domeniul financiar la OVB, munca mea constă în esență în a ajuta oamenii să-și realizeze planificarea financiară și a vieții în ansamblu. Acest lucru îi apropie de o viață auto-determinată și împlinită. Numai când clienții mei sunt mulțumiți, știu că mi-am făcut bine treaba.«

Dintr-o privire

În calitate de consultant OVB ești partenerul clienților tăi, ajutându-i să ia decizii financiare corecte și să-și atingă propriile obiective și dorințe personale. De fapt, oferi cu generozitate multă satisfacție. Ne putem dori ceva mai frumos de la profesia noastră?

Pentru mine este important ca prin munca mea să am și o contribuție socială. Oare este posibil așa ceva la OVB?

Claire: În prezent devine din ce în ce mai important ca oamenii să își planifice viitorul financiar deja de la vârste fragede. Într-o junglă de furnizori și de produse, cu siguranță au nevoie de sprijin. Și exact pentru aceasta existăm noi, cei din OVB.

Claire: Noi ne preocupăm ca clienții noștri să poată sta liniștiți, știind că nu trebuie să își facă griji pentru finanțele lor.

Claire: Dacă ai făcut treabă bună ca și consultant și ai un client mulțumit și împăcat în fața ta, nu poți decât să te bucuri alături de el.

Sună a profesie care aduce multe împliniri!