Bun venit la OVB.

Pentru a-ți începe activitatea de consultant financiar la noi, nu e nevoie să te încadrezi într-un anumit șablon. Și asta deoarece noi căutăm personalități originale și inedite.

Aplică acum

»Clienții noștri sunt foarte diferiți. Și exact același lucru îl așteptăm și din partea consultanților noștri financiari.«

Nu este important pentru noi să ne aduci un cv așa-zis perfect. Dimpotrivă: Numai privind dincolo de orizont, ne continuăm dezvoltarea. Nu căutăm mașini, ci oameni cu inima și minte, care se dedică cu pasiune activității. De aceea, vă oferim o varietate de opțiuni pentru a vă ajuta să începeți.

Cross-entry ca și cale legitimă în carieră

Timur (19), Am bac-ul în buzunar, dar acum încotro?

Mi-am luat bacalaureatul anul acesta și mă bucur că am terminat. Să continui făcând o facultate sau o altă formă de instruire ar însemna să petrec mai mult timp învățând lucruri teoretice și fără legătură directă cu viața de zi de zi.

Pentru mine nu are prea mult sens. Nu știam însă că este posibil ca imediat după școală să mă alătur OVB și să învăț acolo instrumentele de lucru ale consultantului financiar, cu clienții și colegii cu experiență. Până acum, lucrurile merg foarte bine pentru mine și mai am multe planuri în OVB.

»Am o șansă la OVB chiar și neavând pregătire profesională?«

Nu trebuie să fii un profesionist în domeniul financiar pentru a începe la noi.

În cursurile noastre de pregătire a consultanților financiari vei învăța de la zero tot ceea ce ai nevoie pentru viitoarea ta profesie.

Vei fi sprijinit in permanență de colegi, vei câștiga experiențe împortante în echipă. Trebuie doar sa fii dispus să inveți si să fii perseverent.

O șansă convingătoare

Te vei regăsi și vei vrea să parcurgi căi noi. Aplică acum pentru viitorul tău ca și consultant financiar la OVB.

Second job interesant, pe lângă facultate

Lisa (25)

»Am obținut diploma de licență în studii economice, am constat însă deja în timpul facultății că nu îmi pot imagina pentru mine o activitate în care să nu fiu în contact direct cu oamenii.«

Activitatea de consultant financiar reunește toate pretențiile mele: este solicitată atât competența mea socială cât și abilitățile mele empatice, și rămân totodată în domeniul meu de specialitate. În plus, am posibilități de dezvoltare și oportunități de avansare.

»OVB este alegerea potrivită dacă am standarde înalte?«

Dacă ești proaspăt absolvent de facultate, îți oferim mediul optim pentru a-ți aplica cunoștințele în activitatea profesională. Cu doza potrivită de ambiție pot să avansezi rapid și chiar să conduci propria echipă.

Ce avantaje ai la OVB?

Oportunități bune pentru avansare și activitatea de zi cu zi captivantă sunt doar două dintre numeroasele avantajele pe care le obții în calitate de consultant financiar la OVB. Află aici mai multe despre șansele tale.

Cu familie și totuși flexibil

Kathrin (42)

După absolvirea facultății de științe sociale, la vârsta de 26 de ani mi-am cunoscut viitorul soț. Împreună am crescut trei copii, iar în acea perioadă nu am simțit nici dorința, nici necesitatea de a desfășura o activitate profesională. Între timp însă copiii sunt atât de independenți, încât simt nevoia să dau curs unor noi provocări. Ca și consultant financiar la OVB am reușit fără dificultăți și fără experiență profesională să încep această activitate. Acest lucru mă împlinește și mi se potrivește.

»Reușesc să mă reconectez la viața profesională în OVB deși am copii?«

Reconectarea la viața profesională după o pauză mai lungă nu este deloc ușoară. La noi poți hotărî foarte flexibil când, unde și cât de mult dorești să muncești.

În felul acesta îți poți regăsi ritmul tău individual de muncă, care să se potrivească perfect în viața ta.

Mergem pe căi noi și devenim împliniți.

Steffi (29)

Când munceam ca și lucrătoare comercială, singurul lucru care îmi făcea plăcere era contactul permanent cu oamenii. De aceea m-am hotărât să îndrăznesc să fac un nou început la OVB. Primii pași au fost de fapt foarte ușori, fiindcă la început am putut să mă orientez desfășurându-mi activitatea la OVB ca al doilea serviciu, fără să trebuiască să renunț la vechiul meu serviciu. Azi lucrez exclusiv ca și consultant financiar și sunt foarte bucuroasă că am luat această decizie.

»Este rezonabil să îmi caut la OVB împlinirea profesională?«

Există mulți oameni care sunt nefericiți la locul lor de muncă, însă nu îndrăznesc să schimbe nimic. OVB vă oferă o oportunitate ideală de a schimba complet domeniul de activitate.

Apasă butonul de reset profesional și începeți cariera de consultant financiar!

Cunoaște-ne mai îndeaproape

Ai dori să afli mai multe despre munca noastră și oportunitățile tale? Atunci adâncește-te în alte subiecte din universul nostru tematic.

Posibilitatea unei noi cariere pentru experții financiari

Mario (38)

De la începutul activității mele profesionale, în urmă cu 15 ani, lucrez în domeniul finanțe și asigurări. Domeniul mi se potrivește perfect, însă de la un moment dat am simțit nevoia să preiau mai multe responsabilități și să îmi pot conduce propria echipă de colaboratori. Și OVB îmi oferă exact această oportunitate. Între timp am ajuns să conduc o echipă numeroasă, care pune mare preț pe opiniile mele de specialitate.

»Oferă OVB șanse de dezvoltare și unui expert în chestiuni financiare?«

Cei care sunt deja experți financiar, însă la serviciul actual nu au posibilități de dezvoltare, sunt la locul potrivit la noi.

Aici viața profesională dobândește un avânt nou prin șansele de avansare, activitatea foarte variată și contactul intens cu clienții.

Începe o carieră având experiență

Edwin (53)

Înainte de a ieși la pensie aș dori din nou o reorientare și dezvoltare profesională. Aplicațiile mele recente mi-au arătat că mulți angajatori mă resping din cauza vârstei. Am avut noroc atunci când am aflat prin consultantul financiar al unor prieteni, că aceasta este profesia care mi se potrivește bine mie și situației mele actuale de viață. Pot beneficia atât de experiența mea de viață cât și de cea profesională, putându-mi adapta volumul de muncă rezistenței mele.

»Pot lucra ca și consultant financiar și la vârstă matură?«

Noi nu privim vârsta avansată ca fiind un dezavantaj, ci o șansă. În definitiv ai acumulat multă experiență pe parcursul vieții, experiență de care pot acum profita clienții și colegii tăi.

La urma urmei, ați acumulat deja o mulțime de experiență în viața dumneavoastră, de care clienții și colegii dumneavoastră pot beneficia. În loc să vă simțiți ca o mașină veche parcată prost, la OVB străluciți din nou ca o mașină sport.

Dorești să devii parte a echipei noastre?

Dacă îți dorești o activitate zilnică variată, în care să colaborezi strâns cu echipa și ta și să îți ajuți clienții ca prin soluții financiare personalizate să ajungă mai aproape de obiectivele și dorințele lor, atunci locul tău este alături de noi. Ne bucurăm să te cunoaștem!