Între flori și afaceri

Eva Chlupáčková își gestionează propria florărie de câțiva ani și pune suflet în munca sa în fiecare zi. Ceea ce îi place cel mai mult în legătură cu independența sa, pe lângă creativitatea  dată de activitatea de florist, sunt activitățile comerciale asociate. Iar OVB este alături de ea cu sfaturi și recomandări practice.

O zi de lucru plină de culori

Eva a fost mereu pasionată de grădinărit. A ajuns să gestioneze florăria prin intermediul soacrei ei. „Ziua mea de lucru obișnuită este foarte variată: pe de-o parte, să lucrezi ca florist este o activitate creativă care se schimbă odată cu anotimpul, iar pe de cealaltă parte, mă ocup și de activitățile de gestionare a afacerii, pe care le găsesc foarte interesante. Cel mai mult îmi place planificarea financiară din ianuarie”, povestește Eva. În fiecare zi sunt noi provocări și trebuie mereu să te adaptezi la cerințele clienților. „În prezent mi-aș dori să mă concentrez mai mult pe vânzările online.”

Un partener de încredere în viața personală și profesională

Eva a cunoscut-o pe Hana Hanáková din cadrul OVB la „Businesswomen Club”, unde amândouă au participat la un seminar. „Ulterior, mi-a propus serviciile sale de sprijin în domeniul financiar”, spune Eva. Tânăra a fost deja convinsă de la prima întâlnire. „Întâi ne-a explicat sistemul activității sale și m-a întrebat pe mine și pe soțul meu unde ne aflăm în viață și ce ne dorim să obținem. De exemplu, aveam nevoie de conturi de economii diferite pentru mine și fiul meu, însă aveam nevoie de ajutor și pentru un credit”, explică Eva. Consilierul OVB îi este alături și când vine vorba de aspectele financiare din propria întreprindere. „Pot mereu să apelez la ea dacă am nevoie de ceva pentru angajatele mele – fie că este vorba despre o poliță de asigurare potrivită sau un instrument financiar privind planul lor de pensii.”

Garanția unui viitor sigur

Diversitatea serviciilor oferite de OVB este ceva ce Eva apreciază în mod special. „Doamna Hanáková îmi oferă consiliere în ansamblu. Verifică mereu toate contractele pe care le închei pentru a se asigura că acoperirea este mereu la zi”, spune Eva. „La ora actuală, prioritatea numărul unu o reprezintă investițiile pentru educația fiului nostru”, adaugă Eva. Cu OVB, Eva nu a făcut doar planuri pentru viitor, ci a câștigat și o prietenă. „Îmi face mereu plăcere când trece să bem o cafea. Îmi plac conversațiile pe care le avem – chiar și dacă nu vorbim mereu doar despre finanțe.”