Află cum să îți gestionezi cât mai eficient bugetul cu ajutorul tehnologiei

|

În fiecare lună marea majoritate dintre noi ne bazăm pe un buget fix și cu toate acestea, multora ni se întâmplă adesea să ajungem fără resurse înainte de finalul lunii.

Așa se întâmplă atunci când ne lăsăm impresionați de o bluză frumoasă, o pereche de pantofi din noua colecție, sau alegem să mergem un weekend în afara orașului în care să nu ne uităm la prețurile din meniu.

Ei bine există o sumedenie de soluții la îndemâna oricărui smartphone care te pot ajuta chiar de mâine să îți gestionezi mai bine resursele financiare.

Mint (disponibil gratuit pentru Android și IOS)

Aplicația se poate conecta la contul tău bancar și te va ajuta să îți personalizezi bugetul, pentru a fi cât mai ușor de gestionat.

În același timp, te va ajuta să urmărești mai bine facturile lunare, plățile recurente, dar va identifica și eventuale categorii de cheltuieli unde ai putea să economisești măcar puțin.

Wally (disponibil gratuit pentru Android și IOS)

Wally este o aplicație extrem de prietenoasă care te ajuta să notezi toate cheltuielile, îți va aminti când trebuie să îți plătești facturile, te va ajuta să îți setezi țeluri pe care ulterior le va urmări și te va informa cum stai cu realizarea lor.

Goodbudget (disponibil gratuit pentru Android și IOS)

Dacă căutai o soluție pentru a getiona bugetul tău și al partenerului tau, atunci aceasta este aplicația de care ai nevoie.  Contul poate fi utilizat de amândoi partenerii iar astfel responsabilitatea cheltuielilor dar și a economisirii se va împărți la amândoi.

Aplicațiile menționate mai sus sunt doar câteva exemple de soluții care există deja pe piață și care te pot ajuta să înțelegi mai bine pe ce zboară banii lună de lună. Odată ce ai înțeles care îți sunt obiceiurile îți va fi ceva mai ușor să le schimbi și vei fi pregătit pentru următoarea etapă – cea de economisire pentru a-ți atinge obiective pe termen mediu și lung.

Află mai multe detalii despre produsele disponibile pe piață astăzi și alege varianta optimă pentru tine și cei dragi ție chiar de la unul dintre consultanții noștri financiari. Începe chiar astăzi să îți protejezi sănătatea așa cum trebuie. Alege OVB.

Citiți de asemenea:

| OVB România

Investitii în viitor – Pregătește viitorul celor mici de la cea mai fragedă vârstă

Pentru aceia dintre noi care nu sunt încă părinți, răspunsul la întrebarea privind câți bani sunt necesari pentru a asigura o dezvoltare armonioasă copilului s-ar putea să îi sperie, chiar întra-atât încât să amâne momentul. Pentru a face față viitoarelor cheltuieli cât mai bine, părinții trebuie să caute modalități de economisire și de investiții cât mai devreme.