Vrei să explorezi noi oportunități de carieră? Te invităm să îți începeți cariera la noi!

Flexibilitate, independență și faci parte din schimbare – toate acestea și multe altele fac activitatea de consultant financiar la OVB atât de specială.

Tu ești cel care decizi unde poți ajunge în cariera ta la OVB. Dacă vrei să te dezvolți profesional într-un mediu de lucru dinamic,  să ai independeță și, în același timp, să lucrezi alături de o echipă de profesioniști în domeniul consultanței financiare, ai ajuns la locul potrivit.

Începe si tu chiar acum o carieră de consultant financiar la OVB!

Aplicați acum

Cu ce este diferit să lucrați la noi?

Dacă sunteți în căutarea unui job sigur care vă oferă autodeterminare, independență și flexibilitate, atunci ați ajuns la locul potrivit. Noi credem că puteți să oferiți ce-i mai bun doar dacă vă urmați propriul ritm.

Cooperarea intensivă în cadrul echipei este esențială. Fiindcă suntem ferm convinși că cele mai bune rezultate profesionale sunt atinse în strânsă colaborare cu colegii. Rutina dumneavoastră zilnică la noi nu va fi deloc monotonă. Fiecare client vine cu o serie de nevoi și așteptări individuale care necesită din partea dumneavoastră noi abordări în identificarea soluțiilor. În calitate de consultant OVB, dumneavoastră sunteți partenerul clienților și îi ajutați să ia deciziile financiare corecte și să-și îndeplinească obiectivele și dorințele personale.

Aplicați acum și beneficiați de avantajele jobului

Ce oportunități profesionale vă oferim?

Nu trebuie să aveți un anumit profil pentru a vă începe activitatea de consultant financiar la noi. Suntem în căutare de oameni cu personalități diverse.

Nu trebuie să fiți un profesionist în domeniul financiar pentru a vă alătura echipei noastre. Veți afla tot ce trebuie să știți pentru viitorul job în cadrul training-ului nostru în consultanță financiară. De asemenea, oferim absolvenților universitari mediul ideal în care să pună în aplicare în viața profesională cunoștințele dobândite. Sau doriți pur și simplu să reluați activitatea după o pauză mai îndelungată? Nicio problemă! Cu noi, puteți decide în mod flexibil când, unde și cât de mult doriți să lucrați. Sunt bineveniți și profesioniștii din sectorul financiar care nu mai au oportunități de dezvoltare la locul de muncă curent.

Începeți o carieră la OVB

Ce oportunități de dezvoltare vă oferim?

La noi nu vă veți plictisi niciodată. Cu planul nostru de carieră, toți se bucură de aceleași oportunități de dezvoltare.

La OVB, fiecare consultant parcurge un plan de carieră calificat și format din mai multe etape care permite o avansare continuă. Accesarea următorului nivel în carieră se leagă mereu de pregătirea și formarea teoretică, precum și de experiența practică. În activitatea lor de zi cu zi, fiecare dintre consultanții noștri se bucură de sprijin din partea echipei și a managerilor.

Aplicați acum și începeți dezvoltarea personală

Ce cerințe trebuie să întrunească candidații?

Ceea ce contează la noi nu este CV-ul, ci cine sunteți și ce doriți să realizați. Factorii decisivi care determină un bun consultant sunt calitățile interpersonale și de caracter.

La noi, cei mai importanți sunt oamenii. Astfel, este important să aveți o atitudine sociabilă, deschisă și prietenoasă cu clienții și colegii. De asemenea, trebuie să puteți comunica în mod clar și ușor de înțeles. Cu o intuiție empatică, trebuie să vă puteți pune în locul clienților dumneavoastră. În calitate de consultant, o zi de lucru obișnuită va fi foarte variată. Pentru a vă asigura că nu vă pierdeți în detalii, trebuie să puteți să vă structurați și prioritizați bine programul și activitatea. Pentru a putea să schimbați circumstanțele curente ale clienților în conformitate cu obiectivele și dorințele acestora, trebuie să dispuneți de bune aptitudini analitice.

Aplicați acum și demonstrați-vă calitățile